top of page

GRATIS INTAKE          GGD|HUIDPROFFESIONAL          EIGEN WEBSHOP          ZORGAANBIEDER

LIPPEN

Sinds een paar jaar zijn de lippen erg belangrijk geworden. Mooie volle lippen zijn een must in het gezicht. Met PMU kunnen de natuurlijke lippen geheel geaccentueerd worden.
Mis je die volle lippen van vroeger of vind je je mond niet symmetrisch genoeg? Geef je lippen een boost met permanente make-up! PMU op de lippen zorgt voor verzorgde lippen zonder ze steeds bij te hoeven werken met een lippenstift of lippotlood. PMU blijft namelijk altijd zitten en geeft een frisse, levendige kleur aan jouw lippen waardoor jouw hele gezicht gelijk gezonder oogt en straalt!

Process woman applying permanent tattoo makeup on lips in beautician salon..jpg

LIP CONTOUR

Een Lip Contour is een lipliner. Hiermee krijg je een goed zichtbare of subtiel contour langs de lippen. Daarbij houd ik rekening met je eigen lipkleur, liplijn en de vorm van je mond.

LIP BLUSH

Met de Lip Blush breng ik het eigen lippenrood (jouw natuurlijke lipkleur) samen met de liplijn.  Eerst breng ik de lipliner aan en daarna kleur ik als het ware de binnenkant van de contourlijn in met een  schaduwtechniek, zo smelt je liplijn samen met het lippenrood. De lipliner wordt op het uiterste van je natuurlijke liplijn gezet zodat je lippen optisch voller lijken en geheel symmetrisch.

Young woman with brow markup having permanent makeup on lips in beauty salon_.jpg
Close-up drawing of lips with a pink pencil before applying a permanent.jpg

FULL LIPS

Met de Full lips techniek worden je lippen volledig ingekleurd. Dit is ideaal voor personen die lippen hebben met weinig kleur of graag een andere kleur lippen willen hebben. Ik houd hierbij rekening met je eigen lipkleur maar ook met je favoriete lipstickkleur. Ook hierbij word de lipliner op het uiterste van je natuurlijke liplijn gezet zodat je lippen optisch voller lijken en geheel symmetrisch zijn

Speels model

DE BEHANDELING

De behandeling
Tijdens de intake bekijk ik je lippen en gezicht. Ik maak een analyse van je gezichtsvorm en de bijbehorende pigmentkleur. Vervolgens breng ik met de gekozen pigmentkleur een lijntje om je lippen aan. Zo zie je alvast het resultaat van na de behandeling. Ben je nog niet helemaal tevreden over dit resultaat dan pas ik dit eenvoudig aan. Dit herhaal ik totdat jij voor de volle 100% tevreden bent.
Hierna begin ik met de daadwerkelijke PMU behandeling. Na je eerste behandeling zal je zeker al een prachtig resultaat zien maar houd er wel rekening mee dat je hierna nog een behandeling nodig hebt voor het beste resultaat.
Je lippen kunnen na een behandeling een beetje trekkerig aanvoelen en opzwellen. Maak je hierover geen zorgen want dit hoort bij het genezingsproces.

schoonheid portret

WAAR MOET IK OP LETTEN ?

Na de behandeling is de kleur de eerste dagen een stuk donkerder dan de kleur na de genezing zal zijn. Ook ontstaan de eerste dagen na de behandeling kleine korstjes en velletjes op je lippen. Probeer in deze dagen niet een leuk feestje op de agenda te hebben!
De pigmenten vervagen op den duur. Ik raad je daarom aan om ongeveer elke 2 jaar terug te komen voor een touch-up (opfrisbehandeling). Wacht je hier te lang mee dan zullen je prachtig gepigmenteerde lippen op de duur sterk vervagen.
Een goede nabehandeling is essentieel voor een goede genezing. Ik vertel je daar uitgebreid over tijdens de intakegesprek en voorzie jou van documentatie na de behandeling. Op deze wijze kan je alle informatie op je gemak doorlezen.

bottom of page