top of page

GRATIS INTAKE          GGD|HUIDPROFFESIONAL          EIGEN WEBSHOP          ZORGAANBIEDER

XL HAIR
MESOTHERAPIE

Herstel dun geworden haar met xl hair

Heeft u dun en futloos haar waardoor de dichtheid laag lijkt en uw schedel zichtbaar is? Dan is de XL behandeling wellicht wat voor u. Na 6 sessies kunnen we deze haren herstellen zodat uw haar een stuk voller lijkt.  

Wat is een XL Hair booster behandeling?

XL Hair booster, ook wel mesotherapie genoemd, is een behandeling met een injectievloeistof voor de hoofdhuid die de haarfollikels voedt en reactiveert. Het bevat een groot aantal actieve ingrediënten zoals natuurlijk hyaluronzuur aangevuld met een biorevitalisatie vloeistof. Daarnaast bestaat het uit maar liefst 47 actieve ingrediënten zoals groeifactoren (FGF), koperpeptide, antioxidanten, vitaminen, mineralen, peptides, aminozuren en sporenelementen.

XL Hair kan worden gebruikt om dun wordend/dun geworden haar een boost te geven waardoor het volume en de dichtheid toeneemt. Ook wordt mesotherapie vaak gecombineerd met een haartransplantatie omdat het, naast het versterken van het bestaande haar, een sterke en positieve invloed heeft op het getransplanteerde haar. De groei van het getransplanteerde haar zal sneller beginnen en zo zal er sneller een resultaat zichtbaar worden.

Wat doet een XL hair booster behandeling

  • Het is een lokale behandeling die de haarfollikels voedt en stimuleert.

  • Stopt haaruitval en activeert de groei van nieuwe haren

  • Geschikt voor zowel mannen als vrouwen

  • Doet het herstel en de groei na een haartransplantatie doen versnellen

Mesotherapie/XL Hair wordt ingebracht met behulp van kleine en pijnloze micro injecties. Het belangrijke voordeel daarvan is dat het de doorbloeding van de hoofdhuid doet bevorderen. Het is zo dat een slechte doorbloeding is één van de hoofdoorzaken is van haaruitval. Samen met de voedende ingrediënten in XL Hair worden de haarzakjes optimaal gestimuleerd en geactiveerd. Haarfollikels worden hierdoor weer gezond en zorgen dat het geproduceerde haartje weer optimaal zal groeien.

bottom of page