top of page

GRATIS INTAKE          GGD|HUIDPROFFESIONAL          EIGEN WEBSHOP          ZORGAANBIEDER

WENKBRAUWEN PMU

Met stip op nummer één de populairste permanente make-up behandeling: de wenkbrauw. Dat is helemaal niet gek als je ziet hoe belangrijk een goede wenkbrauw is in het gezicht. De wenkbrauwen geven bijvoorbeeld uitdrukking, laten je ogen mooi uitkomen en met de juiste hoek krijg je een jonger uiterlijk
‘s Ochtends nooit meer voor de spiegel staan om ze te tekenen en gewoon de hele dag perfecte wenkbrauwen. Wie wil dat nou niet?
Het allerbelangrijkste bij het creëren van wenkbrauwen met PMU is wat vertelt het gezicht? Met andere woorden wat is de meeste natuurlijke vorm en techniek voor jou? Ik adviseer je graag bij welk type wenkbrauw het beste bij jouw gezicht past. Ik teken vooraf de gewenste vorm, type en kleur. Pas nadat jij tevreden bent beginnen ik met het pigmenteren van de tekening.

Er zijn cosmetische en medische redenen om PMU te laten zetten, denk hierbij aan uitstraling, haarverlies, allopecia of andere redenen. Voor iedereen die zich hier graag in wilt verdiepen zijn wij uw Pigmentatie specialistes. Wijn zijn allround opgeleid en beheersen iedere techniek die er is. Ook laten wij ons meerdere malen per jaar bijscholen. Om op meerdere locaties PMU aan te bieden zijn wij ook op aanvraag in Almere beschikbaar. Wij behandelen zowel mannen als vrouwen. Voor meer vragen, neem gerust contact met ons op of plan gratis een vrijblijvend intake gesprek met ons in waar wij je alles uitleggen over permanente make-up.

DE BEHANDELING

De behandeling
Elke behandeling begint met een uitgebreide intake. Tijdens deze intake bespreken we samen jouw wensen door en adviseer ik welke techniek het mooiste bij jou past. Na deze intake kiezen we samen een geschikte kleur en zal ik starten met het tekenen van de wenkbrauwen. Pas bij 100% tevredenheid start ik de behandeling. Na de behandeling nemen we samen uitvoerig de nabehandeling door. Er zijn altijd minimaal twee behandelingen nodig met 6 – 8 weken ertussen. De huid heeft tijd nodig om te helen.
Tijdens de intake staat het creëren jouw perfecte wenkbrauw centraal. Jouw ideeën, voorkeuren en vooral persoonlijke kenmerken vormen de basis van je wenkbrauwen.
De vorm van je gezicht, je neus en ogen spelen een belangrijke rol. Belangrijk om niet te vergeten is dat je wenkbrauwen je gezichtsuitdrukking kunnen versterken. Want wat gebeurt er met je gezicht wanneer je lacht of fronst?
Je gezichtsuitdrukking moet er wel natuurlijk uit blijven zien. Of je nu superblij bent of een beetje verdrietig je wenkbrauwen versterken je emoties! Ook speelt je huidtint en (originele) haarkleur een rol. Al met al komt er nog best veel bij kijken om tot de perfecte wenkbrauw te komen. Ik neem dan ook graag de tijd voor dit proces!

eyeliner 2 oogen .jpg

WAAR MOET JE OP LETTEN?

Na de behandeling zien de wenkbrauwen er een stuk donkerder uit dan ze gaan zijn na de genezing. Na ongeveer drie dagen beginnen de kleine korstjes / velletjes los te laten. Deze eerste drie dagen mogen de wenkbrauwen niet nat worden. Was daarom voor de behandeling nog even je haar, zo ben je goede voorbereid.
De pigmenten vervagen op den duur. Ik raad je daarom aan om ongeveer elke 12 – 18 maanden terug te komen voor een touch-up (opfrisbehandeling). Wacht je hier te lang mee dan zullen je prachtig gepigmenteerde wenkbrauwen op de duur sterk vervagen.
Een goede nabehandeling is essentieel voor een goede genezing. Ik vertel je daar uitgebreid over tijdens het intakegesprek en voorzie jou van documentatie na de behandeling. Op deze wijze kan je alle informatie op je gemak doorlezen.

Beauty Model
bottom of page