top of page

GRATIS INTAKE          GGD|HUIDPROFFESIONAL          EIGEN WEBSHOP          ZORGAANBIEDER

EYELINER

Een eyeliner wordt al duizenden jaren gebruikt om de oogcontouren te verfraaien. Bekend zijn natuurlijk de afbeeldingen van Cleopatra met haar omlijnde ogen. Tegenwoordig wordt een eyeliner vooral gebruikt om de ogen meer te laten opvallen.
Permanente make-up is daarom bij uitstek geschikt als eyeliner. Met een permanente eyeliner heb je elke dag een mooie strakke of juist zachte poederachtige eyeliner die niet uit kan lopen. Op basis van jouw wensen in combinatie met mijn expertise kan ik de uitstraling van je ogen aanpassen en uiteraard verfraaien. Hierbij maak ik gebruik van verschillende technieken of zelfs speciaal op jouw ogen en huid afgestemde kleuren.

eyeliner nicolien.JPEG

STANDAARD EYELINER

Een strakke lijn die kan verschillen in dikte en vorm. Vergelijkbaar met een eyeliner die je met een liquid liner aanbrengt. Kan verschillen in vorm en dikte

INFRALASH

Een subtiel lijntje in de wimperrand tussen de worteltjes van de wimpers. Door deze lijn accentueer je de wimperrand en krijg je een natuurlijk vollere oogopslag. Deze techniek is ook geschikt voor mannen, ook wel de guyliner genoemd.

eyeliner 2 oogen _edited.jpg
Contouring woman eye with permanent make-up, black eyeliner line..jpg

POWDER EYELINER

Een zachte poederachtige eyeliner lijkt alsof je de lijn met een zacht potlood hebt aangebracht. Deze lijn kan verschillen in dikte, vorm en kleurintensiteit. Het zachte poedereffect wordt vooral zichtbaar na de genezing.

COLOR EYELINER

Een strakke of powder eyeliner maar dan met verschillende kleuren. Je kan dan denken aan grijs, zwart of bruin maar ook kleuren als groen, blauw en paars zijn mogelijk

Permanent make up eyeliner procedure, applying on young girl. Close-up. Young beautiful wo
Kom meer te weten

DE BEHANDELING

Elke behandeling begint met een uitgebreide intake. Tijdens deze intake bespreken we samen jouw wensen door en adviseer ik welke techniek het mooiste bij jou past. Na deze intake kiezen we samen een geschikte kleur en zal ik starten met het voortekenen van de eyeliner.  Pas bij 100% tevredenheid start ik de behandeling. Na de behandeling nemen we samen uitvoerig de nabehandeling door. Er zijn altijd minimaal twee behandelingen nodig met minimaal 6 weken ertussen. De huid heeft tijd nodig om te helen.

WAAR MOET IK OP LETTEN?

Tijdens de behandeling is het niet mogelijk om je contactlenzen in te houden. Ook voor de dagen erna is het raadzaam om je ogen zoveel mogelijk rust te geven. Dus liever geen contactlenzen (tenzij echt nodig), geen oog make-up en de eerste drie dagen geen direct contact met water.
De pigmenten vervagen op den duur. Ik raad je daarom aan om ongeveer elke 2 jaar terug te komen voor een touch-up (opfrisbehandeling). Wacht je hier te lang mee dan zullen je prachtig gepigmenteerde lippen op de duur sterk vervagen.
Een goede nabehandeling is essentieel voor een goede genezing. Ik vertel je daar uitgebreid over tijdens het intakegesprek en voorzie je van documentatie na de behandeling. Op deze wijze kan je alle informatie op je gemak doorlezen.

bottom of page